Home > La Tinença > II Marxa nocturna de la Lluna Plena

II Marxa nocturna de la Lluna Plena

Un instant de la marxa noctunaEl darrer 17 d’agost 60 persones entre xiquets i majors van participar en la II Marxa Nocturna  de la Lluna Plena organitzada pel Col·lectiu Avinsilona de Vallibona. A les 22,30 hores van partir els participants des de la plaça de Sant Antoni en direcció a Sant Marquet, un prigó que ha estat restaurat en 2008 per recuperar una antiga romeria de Vallibona on es repartia prima. Acompanyats per la claror de la lluna plena van caminar fins sant Marquet continuan per les moles fins la pista del mas de Grau per tornar al poble fent un recorregut circular.

:: El fotògraf vallibonenc Manel Bellver ens ha cedit aquesta foto nocturna de la marxa

Campanya pels drets lingüístics