Home > Esports > Arrea-li bona comença la temporada 2008-2009

Arrea-li bona comença la temporada 2008-2009

Per jugar a pilota no calen massa accessorisNota de premsa

Després d’un estiu carregat de partides, activitats i exhibicions pel pobles del nostre territori, la pilota valenciana torna als frontons de Benicarló. El club comença aquest mes d’octubre el seu segon any de vida i ho fa carregat de nous reptes i  noves il·lusions. Per una banda, aquest any ,i per primera vegada en el nostre municipi, la pilota valenciana forma part de programa d’esports i  jocs esportiu que ofereix any darrere any l’ajuntament del nostre poble. Així doncs, els joves de ESO poden formar apropar-se al coneixement i pràctica d’aquest esport, i  si així ho desitgen també poden formar part del club i animar-se a jugar partides tant a nivell local com provincial. Però des del Club Arrea-li bona, estem convençuts de que l’èxit de tot projecte esportiu està en la capacitat de crear una base esportiva sòlida i estable.Per aquest motiu, i per segon any consecutiu, la pilota valenciana està present en les nostres escoles. Cal dir que l’acollida per part dels nens, nenes i pares ha sigut molt bona, i podem garantir un bon futur per al nostre esport.

Però, les activitats deuen continuar i continuen. I ho fan, com més ens agrade en el frontó. Per començar aquest dissabte a partir de les 16:00 el nostre club participarà en unes partides de frontó per parelles que s’organitzen a Tírig i que enfrontarà a diversos equips de la comarca. Però també el nostre frontó del  IES Joan Coromines (de moment no hi ha altra cosa..que hem de fer?) acollirà les primeres partides de pilota de la nova temporada. Així, el pròxim dia 25 d’octubre, a partir de les 16:30 es celebraran unes partides de frontó per parelles que enfrontaran a membres del club Arrea-li bona de Benicarló contra jugadors del Club de Pilota de Castelló. Per primera volta es jugaran partides al poble contra altres pilotaris i desitgem que la gent responga a la crida  i torne a omplir el frontó com sempre ha fet. També durant l’últim cap de setmana  del mes d’octubre, més exactament el dissabte 1 de Novembre, el Club de pilota Arrea-li Bona jugarà una partida al carrer coincidint amb la celebració de la quarta edició de l ‘Aplec del Sènia que es celebrarà a la localitat d’Ulldecona. La partida es celebrarà a les 16:30 en el carrer Doctor Robert de la citada població. Una bona ocasió, doncs, per descobrir una nova modalitat de joc de la pilota valenciana.

Una altra de les novetats de la nova temporada serà la disputa de la primera lliga individual de frontó. Durant tot l’any es celebrarà una lligueta que enfrontarà tota la gent que vulga apuntar-se i que promet fortes emocions i partides memorables. També cal recordar que les profies continuaran durant l’any i , després de l’èxit de l’any passat, de nou es podran viure bones partides entre els pilotaris locals i pilotaris de altres pobles.

Per acabar i com a plat fort, durant el cap de setmana del 22 i 23 de Novembre, (si tot va bé) el nostre Club organitzarà una jornada al voltant de la pilota per celebrar el primer aniversari de la creació i aparició del nostre projecte. Tot i que encara queda prou temps, estem treballant per oferir una jornada amb taules rodones sobre aquest primer any de treball, exposició del treball realitzat durant aquest temps i com no unes partides al frontó,com a cloenda. D’aquest acte , com de la resta, anireu trobant la informació necessària tant en els diferents mitjans de comunicació locals, com en els cartells que es pengen pels diferents comerços locals.Així que, després d’aquesta presentació del nou any pilotari, sols ens queda invitar-vos a tots als diferents actes i partides i agrair, per avançat, l’espenta que doneu amb la vostra presència al nostre esport i al nostre projecte. Així que ja sabeu  ens tornem a veure al frontó.

Campanya pels drets lingüístics