Home > Cultura > Conferències, Danses, Sopar Popular, Al Tall i Saüc el 25 d'octubre a Catí

Conferències, Danses, Sopar Popular, Al Tall i Saüc el 25 d'octubre a Catí

CartellJa coneixem el cartell de la festa del 9 d’Octubre de Catí, que se desenvoluparà els dies 24 i 25 amb diferents activitats. El dia 24 d’octubre a les 20h a la Sala de la Vila Antoni Josep Pitarch oferirà una conferència sobre “Dos Catí i un poble, a propòsit de Jaume I”. El dissabte 25 a les 17h se farà la III Trobada Comarcal de danses amb els grups de Traiguera, Santa Magdalena i Catí. Després, en el centre recreatiu hi haurà una mostra sobre dibuixos realitzats pel col·legi sobre Jaume I, conmemorant el 800 aniversari del seu naixement. Un sopar popular amb perol amb ous i postres del terreno aixi com l’actuació musical d’Al Tall i Saüc tancaran la jornada.

Campanya pels drets lingüístics