Home > Cultura > Veredicte del certàmen de pintura de Cinctorres

Veredicte del certàmen de pintura de Cinctorres

En l´antic escorxador de Cinctorres el 28 de Juny de 2008 reunit el jurat del XXVIIIé certamen de pintura Vila de Cinctorres format per: Francisca Adell, doctora en Belles Arts, técnica restauradora de la Diputació Provincial de Castelló; Luís Fabra Carreras, arquitecte i pintor; i els regidors de l´Ajuntament de Cinctorres: Eva Boix Folch, Víctor Climent Gasulla i José Manuel Gisbert Querol, desideix per unanimitat otorgar els següents premis:
Apartat de pintura ràpida:

- En la modalitat d´aqüarel·la ha obtés el primer premi l´obra “L´Estiu” de Josep López Moreno. I en la modalitat d´oli i acrílic ha obtés el primer premi l´obra “Carrer de la Creu” de Juan Antonio Alvarez.
Apartat de pintura lliure:
-En la modalitat d´aqüarel·laha obtés el primer premi l´obra “Cinctorres” de Francesc Puell
Melà
.I en la modalitat d´oli i acrílic ha obtés el primer premi l´obra “Taller de faixes” de Ernest Descals Pujol.

Campanya pels drets lingüístics