Home > Actual TV > Actual TV 375, del 23 de febrer al 2 de març de 2009

Actual TV 375, del 23 de febrer al 2 de març de 2009

SUMARI

1- Urbanisme. La rotonda de la discòrdia. El nou disseny de la rotonda “del Marqués “ provoca dures crítiques de l´opossició. Entre els ciudadans, divisió d´opinions.

2-Calendari social. Salut i prevenció. La regidoria de benestar social dedica el mes de Febrer a la prevenció de la salut. Campanyes, xarrades i conferències configuren el programa.

3-Turisme. Confiança en l´aeroport. El sector turístic de la comarca confia en el futur aeroport de Castelló per a remuntar la crisi. Les estratègies, busquen aprofitar este nou Servei.

4-Solidaritat. Comerç just. El comerç just, taula de salvació de milers de famílies productores de café. A Benicarló, prendre un cafè pot significar col.laborar en el desenvolupament d´una comunitat a Nicaragua.

5-Falles. Arriba el Cremats Rock. La falla els Cremats celebra el seu quinzé aniversari amb un complet programa. Els actes engegen el dia 28 amb un concert de rock.

6- El MUCBE fa balanç. Les visites guiades a les exposicions del MUCBE aconsegueixen importants xifres de participació. 166 grups d´escolars van visitar el  centre al llarg de 2008.

7-Premis max. Dos vinarossencs, candidats. Dos vinarossencs, opten als premis Max de les arts escèniques. Es tracta del músic Carles Santos, i l´actor Tian Gombau.

8- Música. La banda, a un concurs mundial. La banda de Benicarló, seleccionada per al concurs mundial de bandes de Kerkrade, a Holanda. En el reportatge, la il·lusió d´un nou repte.

Campanya pels drets lingüístics