Home > Actual TV > Actual TV 378, del 9 al 15 de març de 2009

Actual TV 378, del 9 al 15 de març de 2009

SUMARI

1-Urbanisme. Hernán Cortés. L´ajuntament de Benicarló substituirà els banquets individuals del carrer Hernán Cortés quan acaben les obres. Les cadires no agraden a ningú.

2-Calendari social. El mes de les dones. Març, mes de les dones. Benestar social de Benicarló programa un seguit d´activitats per a reivindicar el paper de les dones treballadores.

3-Residència El Collet. La Generalitat asumirá el cost.
La Generalitat asumirá els costos de la residència de discapacitats profunds. L´alcalde de Benicarló anuncia que la negociació està molt avançada.

4-Medi ambient. Rècord de reciclatge.
Benicarló bat rècords de reciclatge. La ciutat se situa en un dels primers llocs de l´estat en conciencia medi-ambiental.

5-Bous. Premi a la Penya Taurina.
La Penya Taurina Hermanos Soro, medalla de bronze de la Real Federació taurina d´Espanya. El món del bou, reconeix la trajectòria de la Penya.

6-Ensinistrament caní. Peña i Sharon, campions mundials. 
L´ensinistrador caní Franciso Peña i la seva gossa Sharon, campions mundials en la categoria de gossos de mostra. L´ajuntament, els ret homenatge.

7-Falles.  Seguretat pirotècnica.
Protecció civil i la policia local, eduquen als xiquets benicarlandos en l´us racional de la pirotècnia. L´objectiu, alertar sobre els perills de la pòlvora.

8-Festa i alcohol. En falles no et cremes.
“En falles no et cremes”. La frasse te sentit figurat, i es el lema d´una campanya de PATIM per a concienciar als joves sobre el risc de l´alcohol i les drogues.

9- Cavalcada d´ironies. Ninots… de carn i os.
La cavalcada del ninot obre les portes de les Falles. Benicarló, es converteix en una llarga comitiva de crítiques àcides, ironia, i bon humor.

Campanya pels drets lingüístics