Home > Actual TV > Actual TV 379, del 16 al 22 de març de 2009

Actual TV 379, del 16 al 22 de març de 2009

SUMARI

1-La Plantà. Equilibris de cartrò-pedra.
La plantà de les falles posa de manifest l´habilitat dels artistes. Els ninots, configuren el monument amb complicats equilibris, i enguany sense vent.

2-Falles als col.legis. Cremaes escolars.
Les escoles de Benicarló, tambè planten falla. Les cremaes dels col.legis prenen l´esperit faller en els més menuts.

3-Cordà. Pirotecnia infantil.
La falla el grill tambè col.labora en la causa. Les cordaes infantils converteixen als xiquets en els protagonistes de la diversió pirotècnica.

4-Ofrena. Flors per a la mare de Déu.
L´ofrena de flors treu al carrer a totes les falles de Benicarló. Les comissions rendeixen tribut a la Mare de de Déu de la Mar.

5-La inestable. Virtuosos de la dolçaina.
El concert de “La inestable” organitzat per la Falla Els Cremats apropa a Benicarló als millors virtuosos de la dolçaina. L´instrument tradicional, al servei de noves músiques.

6-Basquet. Dueñas visita Benicarló.
No tot han sigut Falles en la semana que ens ha deixat. Roberto Dueñas, el famós jugador de l´equip de básquet del Barcelona, ha visitat Benicarló.

7-Educació nutritiva. Per un bon desdejuni.
“Desdejuni saludable”. És el nom d´una campanya que recorre els col.legis de Benicarló per a inculcar als xiquets hàbits d´alimentació sans i energètics.

8-Moviment eclesial. L´esglèsia reivindica la vida.
Les parròquies de Benicarló enceten una campanya en defensa de la vida i en contra de la violencia. La iniciativa compta amb el suport de diferents col.lectius.

9- Trajecte faller. Les falles, una a una.
Tornem al món de les Falles. En el reportatge de la setmana, un recorregut per tots i cadascun dels monuments, els seus lemes, i les crítiques.

Campanya pels drets lingüístics