Home > Actual TV > Actual TV 382, del 31 de març al 6 d´abril de 2009

Actual TV 382, del 31 de març al 6 d´abril de 2009

SUMARI

1- Educació. El nou Rodenas, a punt.
Finalitzen les obres del nou edifici del Col.legi Eduardo Martinez Rodenas. Després de set anys d´espera, l´escola obrirà les portes a final de mes.

2-Crisi. Estratègies contra l´atur.
Benicarló registra ja 2000 aturats segons les xifres oficials. L´ajuntament , demana l´ajuda econòmica de les administracions per a crear ocupació.

3-Projectes. Teatre multiusos. Modificacions en el projecte del futur teatre de Benicarló. Ara el recinte, servirà tambè per a esdeveniments socials.

4-Costa nord. Regeneració litoral. El ministeri de medi ambient no actuarà a curt termini en la costa nord de Benicarló. La regeneració, haurà d´esperar un estudi detallat de l´actual situació.

5-Devoció popular. El Cristo del mar. La baixada del Cristo, torna a convertir-se en una mostra multitudinària de devoció popular. Milers d´espelmes acompanyaven a la barca.

6-Arts escèniques. Dos Max per a Santos.
Els Premis Max tornen a reconèixer a Carles Santos com una de les figures més creatives de l´escena Espayola. El vinarossenc, s´emporta dos dels guardons.

7- Música de cinema. Marc Jovani, a Califòrnia.
I mentre tant, el Jove Benicarlando Marc Jovani, es seleccionat per a realitzar un master de música de cinema a la Universitat de Califòrnia.

8-Vicent Meseguer. Homenatge al cronista
. Canet homenatja a Vicent Meseguer. L´emotiu reconeixement al cronista del seu poble natal i de Benicarló, en el reportatge de la setmana.

Campanya pels drets lingüístics