Home > Gastronomia > Aficionats al món del vi fan un sopar de maridatges a Pau Restaurant

Aficionats al món del vi fan un sopar de maridatges a Pau Restaurant

Grup assistent al soparUna dotzena d’aficionats al món del vi van disfrutar el passat dijous 30 d’abril d’un sopar al Pau Restaurant. Es tractava del grup del comerç benicarlando De Bon Gust que van triar aquest establiment per a celebrar un sopar on els acurats plats presentats per Mamen Pérez i Roberto Pau van ser acompanyats per una varietat de vins i caves. Així la terrina de foie caramelitzat i el coulis de fruites roges amb el cava de Requena Dominio de la Vega brut Etiqueta Groga. Les croquetes casolanes de pernil ibèric es van maridar amb un Carmelo Rodero jove (Ribera del Duero).

Un dels platsUn altre cava, el Done’s rose d’Heretat Vallventós (Penedès) va ser la companyia perfecta per un rissoto cremós d’espàrrecs i bolets. Per tal d’apreciar i gaudir dels canvis de la fusta es va confiar en el d’Heretat Vall-Ventós Chenin amb 6 mesos en fusta per a la brotxeta de rap amb llagostins, alvocat i llàgrimes d’oliva negra. Per al solomillo de vedella amb salsa Oporto i guarnició de patata dophinois, l’aposta va ser un Binifadet, merlot negre amb Indicació Protegida de Menorca. Per al coulant, luzón negre dolç monastrell de Jumilla. El sopar va estar conduït per les explicacions del sumiller Juan Carlos Simó.

 

L’afició va en augment i ja es tracta del segon dels sopars de maridatges que es realitza en els últims mesos. Els assistents van felicitar els responsables de Pau Restaurant per l’agradable ambient i sensacional menjar.

Campanya pels drets lingüístics