Home > Medi Ambient > Europa respon a Iniciativa que demanarà a les administracions espanyoles el seguiment apropiat als abocaments de l’entorn del regidor d’agricultura de Benicarló

Europa respon a Iniciativa que demanarà a les administracions espanyoles el seguiment apropiat als abocaments de l’entorn del regidor d’agricultura de Benicarló

En octubre passat, Iniciativa denunciava que des de l’entorn del regidor d’Agricultura de Benicarló, presumptament, s’estaria produint una mala praxi en la utilització dels fems d’animals com a adob, que podria estar posant en perill la contaminació dels aqüífers del Baix Maestrat.

Iniciativa, després que la Conselleria d’Agricultura reconeguera la il·legalitat d’aquesta pràctica, però no prenguera cap mesura al respecte, va traslladar a l’Eurodiputat d’Iniciativa, Raül Romeva el cas, perquè demanar explicacions a la Comissió de la Unió Europea, per aquesta deixadesa de funcions de la Conselleria. Ara, la Comissió respon que efectivament el seguiment i compliment correspon a les autoritzats autonòmiques, i que va a demanar-los un seguiment apropiat del cas,que fins ara no han fet.

Campanya pels drets lingüístics