Home > Món rural > Morella promocionarà la carn d’Els Ports a la 756 edició de la Fira

Morella promocionarà la carn d’Els Ports a la 756 edició de la Fira

Després de la celebració del 53 Sexenni, Morella ja es troba immersa en una nova edició de la Fira agrícola, ramadera i industrial. Estos dies, s’està ultimant tot el muntatge i la distribució dels espais, ja que este cap de setmana, 8 i 9 de setembre, tindrà lloc la 756º edició d’esta mostra d’origen medieval. Una celebració que tornarà a servir per a reivindicar la situació del sector primari i convertir-se en un aparador promocional dels productes de la localitat. En esta edició, es tornarà a promocionar la carn de la comarca dels Ports. D’esta manera, els dos principals pilars econòmics de Morella, el turisme i la ramaderia, s’unixen per a reivindicar els productes de la zona. Esta promoció es realitzarà a través dels menús que oferiran els restaurants de la localitat i, de la degustació que es realitzarà a l’Espai Firal. D’esta manera, els visitants que arriben a la localitat i els mateixos veïns podran degustar menús especials de Fira elaborats amb productes típics de la comarca, per uns preus que estan al voltant dels 20 euros. A més de la degustació i dels menús especials, es promocionaran els productes dels Ports amb una exposició i sorteig. D’esta manera, distints establiments donen un producte típic de la comarca que està exposat en l’estand municipal, durant tot el cap de setmana. Així, els assistents els observen a l’entrada de l’Espai Firal. En la clausura de la Fira, se sortegen en distints lots.

Campanya pels drets lingüístics