Home > Esports > Caminada a Alcalà de Xivert per l’aigua i contra el fracking

Caminada a Alcalà de Xivert per l’aigua i contra el fracking

Un instant de la marxaDissabte, 11 de maig, un grup d’unes 50 persones, recorrien diferentes llocs d’Alcalà de Xivert per reivindicar una bona gestió de l’aigua.  Una marxa organtizada per la Plataforma Antifracking Comarques de Castelló i amb el lema: Les Meravelles d’Alcalà diuen No al Fracking. Així es feia una ruta pels pous antics i una pujada al Castell. Una jornada on es volia mostrar el gran valor de l’aigua clara i l’arquitectura tradicional que ha fet que aquesta aigua arribara sana a la població.

 I segueixen les accions reivindicatives de la Plataforma. Xerrades a diferentes poblacions, reunions amb altres col·lectius preocupats, assistència a actes amb altres plataformes antifracking i convocatòries d’accions per les comarques afectades.

Campanya pels drets lingüístics