Home > Esports > Clàssic trofeu de Sant Pascual a Vila-real

Clàssic trofeu de Sant Pascual a Vila-real

Un instant de la competicióEl passat dissabte 11 de maig a la piscina municipal de Vila-real es va disputar el clàssic trofeu Sant Pascual. Participaren un total de 219 nedadors de 11 clubs de la Comunitat Valenciana:  CN Ferca-San José, CN Vila-real, CN Vinaròs, CN Benicarló, CN Dom Bosco-Nazaret, CN Castàlia Costa Azahar, CN Onda, CN Fènix-Manises, CN La Vall d’Uixò, CN Azahar Vila-real i CN Aquàtic Castelló.

L’equip del  club Natació Benicarló, dirigit per Miryam Martínez i per Lucía Vicente, va presentar un total de 25 nedadors: Marta Valdearcos, Irene Sorando, Ester Segura, Noemí Anta, Gisele Mateu, David Curto, Marc Vea, Nerea Sorando, Nicole Mateu, Cristina García, Vanessa Bel, Albert Astor, Alberto Añó, Adrián Adell, Ariadna Coll, Javier Marzá, Salva Sorlí, Carlos Fuente, Jordi Curto, Gemma Rillo, Alberto García, David Valdearcos,  Carla Fresquet, Ana García  i Clàudia Barrachina.

Els resultats més destacats dels benicarlandos foren, sense dubte, una nova mínima nacional de Marc Vea als 200 lliures i un nou rècord del club natació Benicarló d’una fantàstica Gisele Mateu als 100 papallona amb 1.09.83 M.

Carlos Fuente va obtindre 3 medalles (or als 200 estils, plata als 200 esquena i plata als 400 estils); Gisele Mateu, també 3 medalles (or als 100 papallona, bronze als 200 papallona i bronze als 400 estils); Marc Vea va ser or als 200 estils categoria infantil-aleví; Clàudia Barrachina va aconseguir 4 medalles de plata (als 100 lliures, als 200 esquena i als 50 lliures de la categoria infantil aleví i als 50 lliures de la categoria absoluta); Irene Sorando obtingué 3 plates (50, 100 i 200 papallona); Cristina García va fer plata als 200 braça infantil aleví i bronze als 200 braça de categoria absoluta; Albert Astor va ser plata als 100 lliures; Ariadna Coll va ser plata als 50 papallona infantil-aleví ; Javier Marzà va fer plata als 50 lliures infantil-aleví; Nerea Sorando fou bronze als 200 esquena; Vanessa Bel, bronze als 50 braça; Ester Segura, bronze als 800 lliures de la categoria infantil-aleví i Alberto García, bronze als 50 braça de la categoria infantil-aleví.

PRÒXIMA COMPETICIÓ:  18 de Maig 2013, CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ  “TROFEU BENICARLÓ” A LA PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ

Campanya pels drets lingüístics