Home > Esports > Víes verdes Val Zafán i Terres de l’Ebre ESPEMO-Morella

Víes verdes Val Zafán i Terres de l’Ebre ESPEMO-Morella

De ruta pel Matarranya i la Terra Alta53 ciclistes de Morella de la Societat Esportiva “ESPEMO”, la majoria xiquets, van fer en dos dies les vies verdes de la Val de Zafán i de les Terres de l’Ebre. El primer dia van sortir de la població turolenca de Valdealgorfa amb un inici immillorable, el túnel del equinocci. Es diu així perquè dos vegades a l’any, aquesta foscor de més de 2 Km s’il·lumina complertament durant pocs minuts.
Després de passar per la comarca del Matarranya, van entrar a la Terra Alta ja en terres tarragonines per sopar i dormir a Horta de Sant Joan. Al dia següent tornaren a la via verda per afrontar els nombrosos túnels i viaductes que porten l’antiga via fins a Tortosa on van acabar. A destacar el magnífic paratge de la Fontcalda on els més joves es van banyar, no tan sols a l’aigua que brulla a 28 º C tot l’any, si no a les fresques aigües del riu Canaletes.

Campanya pels drets lingüístics