Home > Els Ports > L’Ajuntament de Morella escometrà aquesta setmana actuacions a la teulada del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

L’Ajuntament de Morella escometrà aquesta setmana actuacions a la teulada del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

obresjaumei2014El consistori ha programat per aquesta setmana treballs per solucionar els problemes de filtracions que afecten el complex poliesportiu. D’altra banda, ha sol?licitat informes independents al col?legi d’arquitectes de Castelló per demanar responsabilitats a l’empresa constructora i a la direcció del projecte i l’obra

L’Ajuntament de Morella continua treballant per solucionar els problemes de filtracions del Centre Lúdic i Esportiu Jaume. Així, aquesta setmana, la Brigada Municipal d’Obres escometrà actuacions a la teulada per solucionar aquestes goteres A més, el consistori ha recorregut al col?legi d’arquitectes de Castelló per a la realització d’informes independents sobre aquests problemes i per dirimir les responsabilitats que puguen tenir tant la empresa constructora com la direcció d’obra.
El regidor d’esports i serveis, Amadeu Bordàs, explica que “el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I té un greu problema de filtracions des de la seva construcció i portem molt de  temps treballant en buscar solucions i intentar que s’assumisquen les responsabilitats de la seva construcció”. Fa diverses setmanes, els tècnics del col?legi d’arquitectes van visitar el complex i estan elaborant un ampli informe sobre les deficiències actuals. Així, Bordàs assenyala que “esperem que amb tots aquests treballs, tant tècnics com administratius, que no són fàcils i són més costosos del que ens agradaria, a més de buscar responsabilitats, es done solució al problema de les filtracions, ja que aquest és el principal objectiu de l’Ajuntament”.

Nova temporada del complex Jaume I
El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I es va inaugurar l’any 2008 i, des de llavors, ha canviat la filosofia de l’esport a Morella. Són molts els veïns i veïnes que han començat a familiaritzar-se amb l’exercici des de la construcció d’aquestes instal?lacions. Aquest complex disposa d’una pista poliesportiva, gimnàs, rocòdrom, zona de piscina, jacuzzi i sauna, o diferents sales que s’empren per a la pràctica esportiva indoor o magatzems. A més, es compta amb una àmplia oferta, que va des dels esports individuals o col?lectius en pista, fins a cursos de natació, spinning, aquagym, aeròbic, ioga o taekwondo.

Campanya pels drets lingüístics