Home > Els Ports > L’Ajuntament de Morella oferta dos salaris joves de sis mesos de duració

L’Ajuntament de Morella oferta dos salaris joves de sis mesos de duració

rhamseŽspalmira2014El consistori aconsegueix dues places de promoció cultural i turística gràcies al projecte presentat. L?Ajuntament considera que “la prioritat de les administracions hauria de ser l’ocupació i no eliminar les ajudes com s’ha fet en els últims anys”. Els interessats s’han d’inscriure al Servef abans del 24 d’octubre

L’Ajuntament de Morella ha publicat avui dues ofertes d’ocupació per a joves per a les àrees de promoció cultural i turística. Així, el consistori s’ha acollit a aquesta línia d’ajudes per a generar ocupació en les zones d’interior, que portaven anys sense publicar-se. Per això, des de la localitat es considera que “s’ha perdut molt de temps, ja que és una forma de contractació i formació molt útil per als joves menors de 30 anys”. Aquests llocs de treball tindran una duració de sis mesos, estan dirigits a titulats amb formació superior i la jornada laboral serà del 80%. Els interessats hauran d’estar inscrits a les oficines del Servef de Vinaròs com a demandants de “monitor sociocultural”.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que “gràcies a la realització d’un bon projecte, hem aconseguit dos salaris joves que van destinats a les zones d’interior”. A més, afegeix que “la prioritat de l’Ajuntament de Morella és potenciar les polítiques d’ocupació i acollir-nos a totes les ajudes que hi haja per a la contractació. No obstant això, la Generalitat havia eliminat aquests ajudes i pràcticament totes les que existien en els últims anys”. En aquest sentit, Ripollés apunta que “tot i que la Generalitat Valenciana no ha llançat programes per incentivar la contractació en els darrers anys, l’Ajuntament de Morella, a través del Pla d’Ocupació Local, ha realitzat més de quaranta contractacions temporals en els últims tres anys”. Finalment, assenyala que “totes les administracions haurien de prioritzar la contractació i no llançar programes propagandístics buits de contingut”.
A més d’aquestes ofertes del Salari Jove, en aquests moments hi ha vigents dues d’hostaleria. D’una banda, un hotel de Morella busca un ajudant de cuina i, d?altra, un establiment de la Tinença de Benifassà, personal de cuina i neteja. Des de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Morella s?intermèdia amb el sector privat per difondre les ofertes i que els veïns i veïnes siguen coneixedors de les mateixes i puguen optar a un lloc de treball. Per això, per a més informació sobre les que actualment estan publicades, es poden dirigir a l’Agència de Desenvolupament Local ubicada a l’edifici consistorial.

Campanya pels drets lingüístics