Home > Gastronomia > Neptuno torna a guanyar el Concurs del Pinxo de Peix i Polp de Benicarló

Neptuno torna a guanyar el Concurs del Pinxo de Peix i Polp de Benicarló

neptuno2014El pinxo Octopussy, elaborat a base de sípia, polp, alvocat, carlota i ceba, de Neptuno Restaurant, ha guanyat el II Concurs del Pinxo de Peix i Polp de Llotja. El Restaurant-Vermuteria Tràngol i la Braseria Sant Gregori han quedat segon i tercer respectivament.

El II concurs del Pinxo de Peix i Polp de Llotja que s’ha organitzat amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Peix i Polp de Llotja de Benicarló ha premiat Neptuno Restaurant amb el primer premi pel pinxo anomenat Octopussy, elaborat amb una base d’hamburguesa de sípia, salsa d’alvocat, carlota confitada, pota de polp amb salsa, calamarsets i anelles de ceba confitada.El jurat del concurs, membres de la Penya l’Arjub, han destacat la qualitat i l’originalitat del pinxo i han valorat molt positivament la participació del bars i restaurants, tots amb un nivell molt elevat.

El segon premi ha estat per al Restaurant-Vermuteria Tràngol, amb un pinxo de mollet amb verdures a la brasa i torrades de wakame. El tercer premi l’ha aconseguit la Braseria Sant Gregori, per un púding de polp a la gallega gratinat amb allioli de curri amb mel.

Els premis no tenen dotació econòmica però sí que serviran per a promocionar les Jornades del Pinxo de Peix i Polp que s’allargaran fins al proper 5 d’octubre.

El regidor d’Agricultura, Eduardo Arín, ha agraït a la Penya l’Arjub i a tots els bars i cafeteries que han participat en el concurs i ha recordat que el proper diumenge, 5 d’octubre a partir de les 12.00 del migdia, tindrà lloc la VI Demostració Gastronòmica a l’esplanada del port, amb una exquisida degustació d’arrossos elaborats amb els millors productes de la llotja de Benicarló. Els tiquets per a la degustació tindran un preu de 2 euros.

Campanya pels drets lingüístics