Home > Gastronomia > Els bars i restaurants de Benicarló es bolquen en les VIII Jornades del Pinxo de Carxofa

Els bars i restaurants de Benicarló es bolquen en les VIII Jornades del Pinxo de Carxofa

pinxocarxofablo2015Fins a 38 bars, cafeteries i restaurants de Benicarló s’han inscrit per a participar en les VIII Jornades del Pinxo de Carxofa que tindran lloc del 9 al 25 de gener. La Penya Mechero organitzarà de nou el tradicional concurs que premiarà els millors pinxos.

Cada any són més els bars, cafeteries i restaurants que participen en les Jornades del Pinxo de Carxofa que serveixen d’aperitiu als actes centrals de la Festa de la Carxofa i que dinamitzen l’activitat als bars i restaurants de la ciutat al temps que ajuden a promocionar la cuina de la carxofa. Enguany, han estat 38 els establiments que s’han inscrit, cadascun dels quals elaborarà dos pinxos amb la carxofa com a ingredient principal. Els pinxos tindran un preu de dos euros cadascun, amb la beguda a part.

Les Jornades del Pinxo començaran el proper 9 de gener, coincidint amb l’acte d’inauguració oficial de la XXII Festa de la Carxofa, que tindrà lloc a les 19.00 hores a la plaça de la Constitució i que inclourà l’encesa de la garlanda, la II Demostració de Pinxos de Carxofa i una actuació musical.

Els establiments que participen en les Jornades són: Enmi, Bar Jubilados, Levante, San Rafael, Sant Gregori, Anna, Brasil, Can Cristina, Marynton, Rex, Viena, Cotton Café, El Portaz, El Raconet, Frankfurt 10, Kikara, L’Ambigú, Milord, La Sequieta, La Caracola, Rayfe, Tortuga, Marrón, Nou Racó, Gascón y Larraz, La Façana, El Frankfurt de Georgi, Pastissos, Mesón del Puerto, Xanadú, Nuevo Rayfe, Tràngol, Gasteiz, Frankfurt Duque, Davant del Port, Goya, Carlón i Kokoa.

Enguany, com cada any, la Penya Mechero tornarà a organitzar el tradicional concurs que premia els millors pinxos de carxofa i reconeix la qualitat de les propostes elaborades, tenint en compte criteris com la presentació, el servei o el protagonisme que se li dóna a la carxofa. La decisió del jurat es farà pública dimecres 14 de gener.

Consulteu aquí els establiments que hi participen amb les respectives propostes gastronòmiques.

Campanya pels drets lingüístics