Home > La Tinença > Drama a Rossell en desaparèixer al riu Sénia una jove de 22 anys del poble

Drama a Rossell en desaparèixer al riu Sénia una jove de 22 anys del poble

Va pujar a passejar per la llera del riu Sénia amb un amic i el seu gos.

Plors, ràbia i desesperació entre els familiars i amics de la jove de Rossell de 22 anys desapareguda aquesta vesprada a la Pobla de Benifassà, mentre passejava vora el riu Sénia. Segons uns testimonis, en passar pel riu uns metres més amunt del Molí l’Abat, el gos que portava va caure al riu que baixa amb molta força al estar l’embassament desaiguant per seguretat per la quantitat d’aigua caiguda en les últimes pluges.

En adonar-se’n va intentar traure’l i ella va caure al riu. El seu company també va tractar d’ajudar-la i va fer cap al riu, tot i que va poder sortir de l’aigua. El gosset, segons van explicar alguns amics de la jove hauria aparegut un centenar de metres més avall dalt d’una roca, però la jove no hauria aparegut encara cap al tard. Més de 50 persones entre amics, voluntaris dels Bombers de Morella, de Benicarló, Guàrdia Civil de Vinaròs, Sant Mateu i Rossell, Mossos, Protecció Civil, Creu Roja i policies locals dels municipis veïns i cóssos sanitaris de les dues autonomies van participar en el dispositiu de recerca, a la vegada que prestaven atenció mèdica i psicològica als familiars més directes. Fins la zona es van desplaçar els alcaldes de la Sénia i la Pobla de Benifassà.

Els diferents cóssos han establit un dispositiu pel qual des del lloc de la desaparició al Molí l’Abat fins la Font de Sant Pere s’encarregaran de rastrejar el riu els cóssos depenents o vinculats a l’administració valenciana, mentre que en el tram de la Sénia ho faran els catalans. Als diferents ponts hi ha punts de vigilància, des d’on tant voluntaris com agents tracten de veure roba o localitzar la jove. Demà, amb la llum del dia es reprendran els treballs.

Campanya pels drets lingüístics