Home > Esports > Vinaròs celebra la Festa de l’Esport Vinarossenc 2015 lliurant sis premis a esportistes i entitats

Vinaròs celebra la Festa de l’Esport Vinarossenc 2015 lliurant sis premis a esportistes i entitats

festaesportvinarossenc2015Més de 400 persones van assistir al Pavelló Municipal que acollia l’acte per primera vegada

Esportistes i entitats esportives van ser els protagonistes en la celebració de la Festa de l’Esport Vinarossenc 2015, organitzada ahir dissabte pel Consell Municipal d’Esports i la Regidoria d’Esports per reconèixer la trajectòria i els resultats esportius locals, en els dos últims anys . El palmarès va ser el següent:

– Millor esdeveniment esportiu: 25è Triatló Vinaròs organitzat pel Club Triatló JijiJaja Vinaròs.

– Millor tècnic esportiu: Pilar Díaz Romero del Club Patinatge Artístic Vinaròs.

– Millor esportista: Xavier Bordes Adell del Club Natació Vinaròs.

– Millor entitat de promoció esportiva: Club Bàsquet Vinaròs Servol.

– Millor equip: Equip Junior Masculí de Bàsquet del Club Bàsquet Vinaròs.

– Distinció de l’esport vinarossenc: Roberto Ronchera Rivera. Com a premi a tota una trajectòria vinculada al món de l’esport, des del atletisme fins aquest moment en que practica triatló, sent subcampió d’Espanya de Veterans en triatló. Ha format part del Consell Municipal d’Esports i actualment està vinculat al Club de Triatló JijiJaja de Vinaròs.

Durant l’acte també es va retre un homenatge al mort Gaspar Redó, per la seua vinculació amb entitats esportives locals, regidor de l’Ajuntament de Vinaròs i impulsor del Patronat Municipal d’Esports, actualment Consell Municipal d’Esports. Els fills de Gaspar Redó recollien una placa, de mans de l’alcalde Juan Bautista Juan, reconeixent la tasca del seu pare.

Joan Montes, entrenador dels equips base de bàsquet del FC Barcelona i convidat del Consell Municipal d’Esports a l’acte, explicava la importància que la pràctica esportiva siga viscuda amb passió, per obtenir resultats òptims i animava als joves esportistes a esforçar-se. El regidor d’esports, Lluís Adell, recordava que “hem apostat perquè aquesta Festa de l’Esport Vinarossenc siga bianual i un acte obert a tothom que vulga assistir, traslladant-la al Pavelló i que siguen els esportistes els autèntics protagonistes”. L’alcalde, Juan Bautista Juan, finalitzava agraint “la important tasca que, dia a dia, desenvolupen esportises, entitats i empreses patrocinadors i col·laboradors” i valorant “l’extensa quantitat i varietat de clubs i modalitats esportives que es celebren a Vinaròs i l’incessant treball que es desenvolupa des del Consell Municipal d’Esports per apropar la pràctica esportiva a tota la població”.

La propera cita organitzada pel Consell Municipal d’Esports serà el diumenge 26 d’abril amb una nova edició de la Marató Popular.

Campanya pels drets lingüístics