Home > Esports > GRAN ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ALS JOCS ESPORTIUS DE CASTELLÓ AMB MÍNIMA NACIONAL DE SERGI SAURA

GRAN ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ALS JOCS ESPORTIUS DE CASTELLÓ AMB MÍNIMA NACIONAL DE SERGI SAURA

alevicnbjuny2015El cap de setmana del 5-6 de Juny es va disputar a la piscina provincial de Castelló, la fase provincial del jocs esportius per a nedadors de categoria aleví. El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, va desplaçar un equip de 12 nedadors: Sara Troncho, Eva Valdearcos, Paula Falcó, Oscar García, Aitor Gil, Sara Vea, Laura Verge, Marta Cheto, Raul Carbó, David García, Oriol Lluch i Sergi Saura.

Els resultats foren molt bons per a l’equip benicarlando que va fer un grapat de medalles, (8 individuals i 2 per equips).

Destacaren especialment: Sergi Saura, que va aconseguir 3 medalles: or als 200 lliures i plata als 200 estils i als 100 lliures; Raul Carbó, que va obtindre 2 medalles de plata, als 100 i 200 braça; Òscar García, que va ser bronze als 200 esquena; el seu germà David García, que va guanyar el bronze als 200 estils i la nedadora Sara Vea, que va obtindre la medalla de bronze als 100 lliures.

Per equips, als relleus, en la categoria masculina, el CN Benicarló va aconseguir la victòria  als 4 x100 lliures i el segon lloc, als 4×100 estils.

A la primera posta del victoriós relleu dels 4×100 lliures, el nedador Sergi Saura, amb un temps de 58.60 M, va aconseguir la marca mínima per classificar-se per als campionats d’Espanya de la categoria aleví que es disputaran al Juliol  a La Coruña.

Campanya pels drets lingüístics