Home > Els Ports > L’Ajuntament de Morella i ‘Mos va la salsa’ signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Morella i ‘Mos va la salsa’ signen un conveni de col·laboració

mosvalasalsa2015Mitjançant aquest acord es recolza l’activitat de l’associació, que aquest cap de setmana celebrarà la seva “trobada salsera”

L’Ajuntament de Morella i ‘Mos va la salsa’ han signat avui el conveni de col·laboració anual. Mitjançant aquest acord es recolza l’activitat d’aquesta entitat i s’organitzarà la “trobada salsera” d’aquest proper dissabte. Una activitat en la què es donaran cita més de seixanta ballarins de Castelló i en el qual s’espera que el ball siga el protagonista de la vesprada i la nit morellana.

La regidora de participació, Lola Vinyals, assenyalava que “des de l’Ajuntament de Morella considerem que és molt important donar suport a les associacions de la localitat perquè puguen realitzar les seves activitats”. En aquest sentit, explicava que el consistori col·labora durant tot l’any amb ‘Mos va la salsa’, a través de la cessió d’instal·lacions perquè puguen desenvolupar la seva activitat. A més, el proper dissabte també dotarà de la infraestructura necessària els espais que necessita aquesta entitat per celebrar la seua ‘trobada salsera’. Per la seva banda, el president de l’associació, Carlos Gutiérrez, ha agraït aquest suport i ha explicat en què consistirà l’activitat de dissabte, que està oberta a la participació dels veïns i veïnes i visitants. Així, des de les 16 hores fins a les 18 h. i de 20 a 22 h. tindrà lloc el ball social a la Llotja de l’ajuntament. Mentre que de 18 a 20 h, es realitzarà un cercavila, amb diferents tallers per a tothom i exhibicions. A més, a la nit, realitzaran diferents actuacions pels locals de Morella i en les festes del barri de Sant Joan. D’aquesta manera, les activitats també es coordinaran amb les populars festes d’aquest barri, perquè siguen complementàries.

Campanya pels drets lingüístics