Home > Cultura > ESMUVI Batucada, primer premi al concurs de Batucades Batucarena de Barcelona

ESMUVI Batucada, primer premi al concurs de Batucades Batucarena de Barcelona

esmuvibarcelona2015El passat diumenge 5 de juliol, ESMUVI Batucada, grup musical de l’Associació «Escola de Música de Vinaròs» va guanyar el primer premi del concurs de batucades dins del Festival Batucarena celebrat a la sala DIXI 724 de Barcelona. El concurs, on es van presentar 8 grups de percussió brasilera i batucada de tota Espanya, consistia en dos espectacles, una exhibició pel matí i una actuació per la tarde. A més, durant el dia, es van realitzar tallers i masterclasses de samba impartides per mestres brasilers d’Escoles de Samba de Rio de Janeiro i que van formar el jurat del concurs. Molt contents pel treball realitzat i el dia tant fantàstic que vam passar. A partir d’ara, prepararem totes les actuacions que tindrem aquest estiu a molts pobles de les nostres comarques. Esperem també poder actuar properament per Vinaròs, Benicarló i Ulldecona d’on són la majoria dels nostres components.

Campanya pels drets lingüístics