Home > Els Ports > Les Jornades de la Gent Gran de Morella conclouen amb una gran participació

Les Jornades de la Gent Gran de Morella conclouen amb una gran participació

rogativavallivana2015Els majors de la localitat han gaudit de dues setmanes d’activitats dirigides a aquest sector de la població

La gent gran de Morella ha sigut la protagonista de les últimes dues setmanes, amb una gran varietat d’activitats dirigides a aquest sector que han comptat amb molta participació. Durant aquestes Jornades de la Gent Gran, s’han organitzat activitats ja clàssiques, com el cine-fòrum o les visites guiades, l’activitat estrella, que és la Rogativa a Vallivana i diferents novetats.
La regidora de la gent gran, Malú Blasco, ha realitzat una valoració “molt positiva” de les jornades, ja que “la gent gran de Morella ha tornat a demostrar que és molt participativa i activa i les activitats han tornat a comptar amb una important afluència de públic”. A més, afegia que “les jornades es tornaran a organitzar sota l’eslògan de” Vivim i donem vida”, perquè defineix a la perfecció el sentiment que traslladen els nostres majors”.

Les jornades van començar amb la xerrada “Viure bé des de l’emoció”, a càrrec de la coordinadora de la Universitat per a Majors, Pili Escuder. Acte seguit es va realitzar la cloenda del present curs d’aquest servei. Durant la primera setmana d’activitats, també es va organitzar el taller “Salut i plantes medicinals”, a càrrec de Laura Lecha Villanueva, d’extensió universitària, que va comptar amb una important participació. Aquesta setmana també va tenir lloc l’activitat més popular de les jornades, la Rogativa a Vallivana. D’aquesta manera, els majors de la localitat van poder realitzar un tram d’aquest recorregut i la resta, és un autobús el que els trasllada fins a Vallivana. Ja allà, s’adora a la Marededéu, es realitza una Missa i un dinar popular.

Durant la segona setmana de les jornades, ha tingut lloc la xerrada “Com és la dieta en la tercera edat”, a càrrec de la nutricionista i dietista Sheila Amela, el taller de Whats App, a càrrec de l’informàtic Raúl Franz, una visita guiada a càrrec de l’historiador Carles Ripollés i la sessió de cine-fòrum.

Campanya pels drets lingüístics