Home > Els Ports > Morella albergarà este dissabte el concurs de retalladors i emboladors

Morella albergarà este dissabte el concurs de retalladors i emboladors

retalladorsmorella2015Aquestes activitats comptaran amb grans especialistes de Castelló, Tarragona i Terol. També, dins d’un cap de setmana molt intens d’activitats, s’inaugurarà l’exposició “Amor entre guerres”

Morella albergarà una nova edició del Concurs de Retalladors i el d’Emboladors aquest proper dissabte. Aquestes activitats comptaran amb la participació de grans especialistes, provinents de les províncies de Castelló, Tarragona i Terol. Els bous seran de la ramaderia Jiménez Pasquau de Jaén.

A la vesprada, a les 18 hores, començarà la competició dels retalladors. En ella participaran setze especialistes, la majoria d’ells de la comarca dels Ports i de les més pròximes. Així, els participants seran Mario Martí, Diego Mirallés (Morella), Miguel Ángel Sales, Javi Sales (Cantavella), Rubén Sanjuan, Iván Mirallés (Catí), Alberto Ibáñez (Betxí), Marc Deusdad (Iglesuela), Marc Guardiola (Forcall) , Guillermo Adell (Sant Mateu), Kike Sanz, Rubén Traver (Alcanyís), Eric Violat (Benicarló), Javi Valles (Vall d’Alba), Ismael Cárdenas (Amposta) i Aure Sancho (Bordó).

A la nit, a les 23:30 hores, es realitzarà la “caga del Manso” i tot seguit, el Concurs d’Emboladors. En ell, hi participaran cinc quadrilles: la local Passió pel Bou i les de Todolella, Vinaròs, Villarluengo i Sant Jaume d’Enveja. Després, també s’ha organitzat una gran festa a la Plaça de Bous, amb discomòbil i vaques de la ramaderia “El Charnego” de la Cava, fins a la matinada.
Per tot això, els espectacles taurins seran un reclam aquest cap de setmana i s’espera que centenars de veïns i veïnes i visitants assistisquen als esdeveniments que es celebraran a la Plaça de Bous.

Un cap de setmana amb molta activitat
A més d’aquests actes, cal recordar que aquest dissabte tindrà lloc la “Cita a Morella” amb els periodistes Jordi Évole i Josep Martí Gómez. Un acte que està despertant una gran expectació, ja que comptarà amb dos prestigiosos periodistes. Aquesta activitat tindrà un format de conversa entre tots dos, en què reflexionaran sobre política, periodisme i societat. Les entrades solidàries tenen un preu de tres euros i ja estan a la venda a l’Oficina de Turisme i Ports Ràdio.

Finalment, cal indicar que aquest dissabte, a les 13 hores, també s’inaugurarà l’exposició de pintura i escultura “Amor entre guerres”. Aquesta romandrà a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella fins a Fira.

Campanya pels drets lingüístics