Home > El Maestrat > La vuitena edició dels Premis al Comerç de Benicarló ja té guanyadors

La vuitena edició dels Premis al Comerç de Benicarló ja té guanyadors

Les quatre categories dels Premis al Comerç han donat com a guanyadors sis empreses i establiments de chuanet2015Benicarló: el Restaurant Chuanet, Hotel Rosi, Restaurant Neptuno, Automotive i Trazos Tatoo. L’entrega de premis, el proper diumenge 18 d’octubre, s’emmarca en la Setmana del Comerç Local.

 

Els Premis al Comerç 2015 que cada any entrega la Regidoria de Comerç han volgut reconéixer una vegada més l’esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors, ja siga en qualitat comercial, innovació o solidaritat. Els premis reconeixen aquests valors i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

 

Pel que fa a la categoria de Premi a la Qualitat Comercial, els guanyadors han estat tres empreses relacionades amb la restauració i hoteleria: Restaurant Chuanet, Hotel Rosi i Restaurant Neptuno. El Premi a la Solidaritat i Responsabilitat Social Empresarial ha estat enguany per a Trazos Tatoo. Pel que fa a la categoria d’Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a l’empresa Automotive.

Finalment, en la categoria de Trajectòria Empresarial ha resultat guanyador el Restaurant Chuanet. Es tracta d’una empresa familiar que va començar a caminar el 1947 a les ordres del pare de l’actual propietari i que s’ha convertit en un referent gastronòmic no només a Benicarló, sinó a tota la Comunitat Valenciana.

L’entrega de les distincions a tots els guanyadors es durà a terme aquest diumenge 18 d’octubre en un acte que s’emmarca en els actes programats amb motiu de la VIII Setmana del Comerç Local.

Campanya pels drets lingüístics