Home > Gastronomia > El Mercat de Benicarló mostra en directe com es cuinen les millors receptes marineres

El Mercat de Benicarló mostra en directe com es cuinen les millors receptes marineres

cuinemmercat2015Tots els dimecres del mes d’octubre, el Mercat de Benicarló servirà d’escenari per a mostrar en directe com s’elaboren les millors receptes marineres. El Restaurant Sant Gregori ha estat el primer a fer la demostració de tres plats que s’han sortejat entre els clients del Mercat.

Les Jornades del Peix i Polp de Llotja continuen generant activitat a Benicarló. Avui ha estat el Mercat qui ha pres el relleu i ha organitzat, de la mà de l’Agrupació de Restauradors de Benicarló, una demostració en directe de com es cuina un plat tradicional de la cuina marinera. En realitat, la d’avui ha estat la primera de les quatre demostracions que es duran a terme durant tot el mes d’octubre, amb el peix i el polp com a protagonistes.

El Restaurant Sant Gregori ha estat el primer a participar en aquesta iniciativa, que porta per nom «Cuinem un plat mariner». El seu xef, Juan Vicente Albert, ha comprat tots els ingredients necessaris a les diferents parades del Mercat i després ha cuinat tres plats: un guisat de polp amb verdures, un allipebre de polp i un suquet de peix, elaborat amb llobarro, rap, llagostins, caragols punxents i cloïsses.

Els plats s’han sortejat entre les persones que al llarg del matí han realitzat compres al Mercat. En total, s’han recollit més de 1.000 tiquets, dels quals tres han resultat els guanyadors.

Campanya pels drets lingüístics