Home > Gastronomia > El Mercat de Benicarló promociona les Jornades de Cuina dels Sabors amb un showcooking

El Mercat de Benicarló promociona les Jornades de Cuina dels Sabors amb un showcooking

showcookingblo2016La Braseria Sant Gregori ha estat el primer dels restaurants en protagonitzar un showcooking per promocionar les Jornades de Cuina dels Sabors promogudes per la Diputació. L’objectiu és posar en valor la cuina i els productes de qualitat de la província.

El Mercat de Benicarló ha acollit durant tot el matí un showcooking a càrrec de la Braseria Sant Gregori per promocionar les Jornades de Cuina dels Sabors. JuanVi Albert, xef del restaurant, ha preparat en directe un menú elaborat a base de peix, arròs i carxofa: rap a la marinera amb llagostins, rossejat amb polp i carxofes de Benicarló, milfulles de carxofes amb foie, llagostins a la taronja i caragols de mar.

El menú forma part de l’oferta dels 20 restaurants de Benicarló, Vinaròs i Peníscola que participen en les Jornades, una iniciativa que promou la Diputació amb l’objectiu de posar en valor la cuina i els productes de qualitat de la província: la Carxofa de Benicarló amb denominació d’origen, el caragol punxent i la cuina tradicional marinera de Peníscola, i el llagostí de Vinaròs.

Les Jornades de Cuina dels Sabors es podran disfrutar fins al 24 d’abril.

Campanya pels drets lingüístics