Home > Cultura > Flamenc i Jazz de luxe a l´auditori Pedro Mercader de Benicarló

Flamenc i Jazz de luxe a l´auditori Pedro Mercader de Benicarló

juancortesblo2016El pianista Juan Cortés presenta el seu espectacle “Soñando Despierto” este divendres, dia 8 de Juliol a l´auditori Pedro Mercader. Amb Cortés, actuaran el cantaor “Niño de la Aurora” i el perscusionista Sergio Martinez.

“Soñando despierto” és un espectacle on el jazz i el flamenc formen un còctel musical perfecte a partir de música de Paco de Lucia, Chick Corea, Manolo Caracol i el mateix Juan Cortés, alumne entre d´altres de Chano Dominguez. Amb un mestre així, no resulta d´estranyar que Cortés haja bastit el seu estil de pianista flamenc a base d´harmonies pròpies del latin jazz i altres alquímies musicals que beuen del flamenc més jondo i autèntic.

El concert, organitzat per la regidoria de cultura en col·laboració amb l´escola de música moderna Arts, tindrà lloc este divendres, dia 8 a a les 21h a l´Auditori Pedro Mercader. Que Juan Cortés actue a Benicarló és una bona notícia, però encara hi ha d´altra: l´entrada és gratuïta.

Campanya pels drets lingüístics