Home > Els Ports > La màgia serà la protagonista del proper cap de setmana a Morella

La màgia serà la protagonista del proper cap de setmana a Morella

morellamagica2016“Morella Màgica” torna a celebrar-se després de l’èxit del primer any. La programació serà molt àmplia, amb jam sessions al castell, pels carrers, en bars i restaurants, hi haurà tallers, espectacles infantils o una gala per a tots els públics

La màgia serà la gran protagonista d’aquest cap de setmana a Morella. “Morella Màgica” citarà importants mags i submergirà a la localitat en aquest art amb una àmplia programació. Des de divendres i fins diumenge, jam sessions a bars, restaurants, pels carrers o el castell, exhibicions, tallers, espectacles infantils o una gala ompliran de màgia el proper cap de setmana a Morella.

La regidora de cultura, Rocio Querol, explica que “‘Morella Màgica’ va ser un gran èxit l’any passat i els veïns, veïnes i visitants van gaudir molt amb els espectacles i les activitats programades, per la qual cosa esperem que aquesta segona edició torne a repetir-se aquesta excel·lent acollida”. A més, afegeix que “‘Morella màgica’ és una oferta molt interessant, amb propostes que segur que agraden als veïns i veïnes i als visitants i que omplirà d’ambient els carrers de la localitat amb les diferents exhibicions, com va passar l’any passat amb les jam sessions als bars i restaurants o en diversos punts de la ciutat”.

Els mags que participaran en “Morella Màgica” tenen un gran nivell i alguns ja van estar l’any passat sorprenent als veïns i veïnes de la localitat amb els seus trucs. Aquest any, hi participaran Carlos Ferrer, Iván Arribas, Màgia a Dos, Mag Pinchito, Tino Doménech, Zonte, Daniel Cardín, Mag Arnau i Xuset el Mag.

La programació començarà el divendres, amb un espectacle infantil a la Plaça Colón a les 19 hores. A les 20:30 h, tindrà lloc la primera Jam Session del cap de setmana, amb exhibicions dels mags al bar Casa Pere i als restaurants Pizzeria Lola i Mesón del Pastor. Dissabte, a les 12 hores, hi haurà màgia al Castell de Morella, de manera que la visita a la principal fortalesa de la localitat tindrà un atractiu més gran. A la mateixa hora, es desenvoluparà el taller a la Llotja de l’ajuntament. Aquest es repetirà el diumenge i per participar cal inscriure’s a l’ajuntament. El preu d’un dia és de 6 euros i si es vol participar en les dues sessions, tindrà un cost de deu euros. Dissabte a les 19 hores se celebrarà la Gala familiar, amb un espectacle per a tots els públics. A les 21 hores, de nou Jam Session, amb exhibicions en els bars Casa Pere i Rei don Jaume i en els restaurants Pizzeria Lola i Mesón del Pastor. El cap de setmana “màgic” es tancarà el diumenge a les 18 hores, amb màgia pels carrers de la localitat.

Campanya pels drets lingüístics