Home > Cultura > Víctor Amela i Martí Gómez protagonitzen una nova “Cita a Morella”

Víctor Amela i Martí Gómez protagonitzen una nova “Cita a Morella”

victormartimorella2016Els periodistes van presentar les seves últimes novel·les, “La filla del capità Groc” i “L’ofici més bonic del món”, i van reflexionar sobre la situació actual del periodisme

Els periodistes Víctor Amela i Josep Martí Gómez han estat els protagonistes d’una nova ‘Cita a Morella “. Un acte que es va desenvolupar amb un format de conversa entre tots dos, en el qual van presentar les seves últimes dues novel·les, “La filla del capità Groc” -Premi Ramon Llull- i “L’ofici més bonic del món”, i van reflexionar sobre periodisme o política, i van contar nombroses anècdotes del seu ofici. Aquesta “Cita a Morella” es va realitzar al Teatre Municipal i va comptar amb una gran afluència de públic.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que “és un plaer poder comptar a la nostra localitat amb dos periodistes de la categoria de Víctor Amela i de Josep Martí Gómez, que a més de dos grans periodistes són dos grans amics i ambaixadors de Morella”. El primer edil també recorda que “el Cita a Morella continua amb el seu objectiu de convertir Morella en un espai de reflexió i, per això, hem de continuar potenciant aquest cicle cultural comptant entre nosaltres amb importants escriptors, periodistes, docents o emprenedores”.

“Morella comerç obert”
D’altra banda, durant tot el cap de setmana s’ha celebrat “Morella comerç obert” a la localitat. Una iniciativa que pretén promocionar els productes i establiments locals i recordar que el comerç de Morella sempre està obert. Durant tot el cap de setmana, les botigues han sortit al carrer i ha hagut exhibicions, tallers, degustacions o animació pels principals vials de la localitat.

Campanya pels drets lingüístics