Home > El Maestrat > La targeta agrícola comarcal millorarà la seguretat al camp

La targeta agrícola comarcal millorarà la seguretat al camp

agricBUENAEls regidors d’Agricultura de Benicarló i Vinaròs, Domingo Roca i Jordi Moliner, han mantingut recentment una reunió amb els caps de la Policia Local de les dues poblacions per a la posada en marxa de la targeta agrícola.

Aquesta iniciativa comarcal, presentada aquest estiu, permetrà als amos de finques tenir una targeta que acredite la seua propietat i associe els seus vehicles, facilitant a les autoritats una identificació més ràpida en les tasques que realitza per al control dels robatoris al camp.

En aquesta última trobada ja s’han definit com seran els formularis per demanar aquest document, així com els elements que ha de contenir la targeta, que es presentarà públicament una vegada haja estat aprovada pel Consell Agrari.

Campanya pels drets lingüístics