Home > El Maestrat > La Consellera d’Agricultura Elena Cebrian inaugura Fira la Jana

La Consellera d’Agricultura Elena Cebrian inaugura Fira la Jana

elenacebrianlajana2016La Consellera Elena Cebrian va inaugurar ahir dissabte Fira la Jana, acompanyada de la Directora General de PAC i desenvolupament rural Maria Teresa Cháfer, la Directora General d’internacionalització Maria Dolores Parra i alcaldes i regidors de la comarca.

“Des de l’Ajuntament de la Jana estem molt contents que la Consellera Elena Cebrian buscara un lloc en la seua atapeïda agenda per visitar el nostre poble i compartir amb nosaltres la inauguració de la Fira, a més vam tindre temps de visitar les oliveres mil·lenàries de la partida de les Carrasques acompanyats pel seu propietari Enrique Simó”, ha indicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

Després de la inauguració de la Fira, l’Ajuntament de la Jana va organitzar una taula redona sobre agricultura ecològica que va presentar la Consellera d’Agricultura i on van intervindre les Directores Generals d’Internacionalització i de PAC, Maria Parra i Maria Teresa Cháfer, que van exposar els seus punts de vista agrari i econòmic, a continuació Ramón Mampel Secretari General de la Unió de Llauradors i Enrique Simó productor ecològic, van aportar el punt de vista sindical i productor i per últim el públic va poder intervindre debatin i fent preguntes.

“La Fira de la Jana continuarà avui diumenge amb un mercat a l’aire lliure que ocuparà els carrers principals del poble i acompanyarà als espais que ja van obrir ahir dissabte: la fira de maquinària agrícola, el mercat de productors de proximitat i ecològics i l’espai food trucks. També tindrem durant tot el dia música en directe a la Plaça Major amb els músics de la Societat Santa Cecília de la Jana“, ha conclòs Àlex Vilanova.

Campanya pels drets lingüístics