Home > El Maestrat > Novetats a les X Jornades del Pinxo de la Carxofa de Benicarló

Novetats a les X Jornades del Pinxo de la Carxofa de Benicarló

cartellL’Ajuntament de Benicarló ha presentat les X Jornades del Pinxo, que tindran lloc de divendres 13 a diumenge 29 de gener amb motiu de la XXIV Festa de la Carxofa. Prèviament tindrà lloc la IV Demostració de Pinxos, este dijous 12 a les 19.30 h. al c. de Sant Joan, amb l’acompanyament del jazz i la bossa nova del grup musical Jàssera, tal com ha anunciat la regidora de Turisme, Rosana Marzá.

Moltes seran les novetats d’enguany al Concurs de Pinxos que organitza la Penya Mechero. Així, als ja consolidats premis del jurat i popular s’hi sumarà un premi al millor pinxo tradicional. Als tres premis del jurat hi optaran cinc finalistes, mentre que el premi popular deixarà de votar-se per internet. Els consumidors que completen la cartilla amb vuit segells d’establiments diferents podran dipositar el seu vot a l’Oficina de Turisme o al Mercat Central fins al dimarts 24 de gener, decidint així el guanyador popular i optant al premi de formar part del jurat a l’edició del 2018, segons ha informat la representant de la Penya Mechero, Ruth Martí.

L’Associació de Bars i Cafeteries repetirà la campanya “Pinxotejar ací té premi”, tot sortejant més regals amb el mateix mètode, entre els quals destaca un menú al restaurant de Ricard Camarena, precisament el guardonat amb la Carxofa d’Or en esta edició. El representant de l’associació, Iván Alemán, ha explicat el treball que comporta als bars i cafeteries preparar-se per a aquesta campanya.

Per últim, el regidor d’Agricultura, Domingo Roca, ha destacat la participació de 48 establiments en les Jornades del Pinxo: “són més cafeteries que mai, representa un augment del 9% respecte a l’any anterior”. Els premis del jurat es donaran a conéixer el dimecres 18 de gener, mentre que el premi popular i el resultat del sorteig s’anunciaran dimecres 25.

Campanya pels drets lingüístics