Home > Cultura > Segona edició del festival Art&Xoc durant la Festa de la Carxofa

Segona edició del festival Art&Xoc durant la Festa de la Carxofa

cartellLa regidoria de Joventut i l’associació The Benicarló Youth han presentat la segona edició del festival de cultura jamaicana Art&Xoc, que el pròxim divendres 27 de gener se celebrarà a l’envelat de la pl. de la Constitució de 19 h. a 3 h.

Segons ha explicat Andrea Radermacher, representant de l’entitat, des de la vesprada hi haurà stands amb venda de vinils i un taller per als més menuts consistent a fabricar la portada d’un disc.

Les actuacions dels importants grups de música negra, ska i rocksteady tindran lloc a partir de les 22.30 h. amb The Cabrians, de Mataró i presentant el seu tercer disc, Bandits, de Castelló i capdavanters al País Valencià, per a acabar amb la sessió en vinil de Franky Stein DJ.

L’èxit i la bona acollida de la primera edició ha empentat l’organització d’enguany a millorar alguns aspectes i a potenciar també el turisme juvenil durant la Festa de la Carxofa, segons ha explicat l’edil Susana Pérez.

Campanya pels drets lingüístics