Home > Esports > Assemblea del Club Natació Benicarló

Assemblea del Club Natació Benicarló

asembleacnblo2017El passat dimecres 1 de febrer, al saló d’actes de Caixa Benicarló va tindre lloc la pertinent Assemblea anual del Club Natació Benicarló amb assistència lliure dels socis de l’entitat.

L’assemblea va estar dirigida pel secretari del club Fernando Pérez i pel President de l’entitat, Xavier Rodríguez.

En primer lloc, es va aprovar l’acta anterior i, seguidament, el tresorer del club, Sergio Labèrnia va presentar una detallada memòria econòmica del 2016 i els pressupostos per a l’any 2017.

Va continuar l’acte amb la presentació, per part del vicepresident, Ferran Barrachina, de la memòria esportiva de l’any 2016, on es varen destacar els èxits esportius individuals i col·lectius del club durant l’any, especialment, l’històric ascens a divisió d’honor de la temporada 2015-2016.

Finalment, el president Xavier Rodríguez, va proposar a l’assemblea l’aprovació d’una modificació de l’apartat 1 dels estatuts, amb la finalitat d’adaptar-lo a la realitat social actual del club. L’esmena es va aprovar de forma unànime per tots els socis presents a l’acte.

Campanya pels drets lingüístics