Home > El Maestrat > Benicarló celebra el dia de l’arbre

Benicarló celebra el dia de l’arbre

diaarbreblo2017Alumnes de tots els centres escolars de Benicarló han celebrat el dia de l’arbre a través d’un seguit d’activitats que busquen conscienciar-los sobre la importància de conservar els boscos. Els escolars han plantat mil carrasques en una parcel·la del Polígon Industrial El Collet.

L’alumnat del segon cicle d’Educació Primària de totes les escoles de Benicarló ha participar en la campanya que les regidories d’Educació i Medi Ambient han organitzat per celebrar un any més el Dia Mundial de l’Arbre. El Regidor d’educació i medi ambient, Ximo Bueno, ha explicat que esta campanya «té com objectiu conscienciar la societat, i especialment els més menuts, sobre la importància de conservar els nostres boscos i els espais naturals».

Així entre dijous 2 i divendres 3 , l’alumnat de tercer i quart ha pujat amb autobús a una parcel·la ubicada al Polígon Industrial El Collet i amb l’ajuda de dos jardiners de l’empresa FCC han plantat unes 1.000 carrasques, aprofitant els espais vuits al voltant del sistema de reg allí instal·lat.

Campanya pels drets lingüístics