Home > El Maestrat > Esports inverteix 60.000 € en la millora del Pavelló Poliesportiu de Benicarló

Esports inverteix 60.000 € en la millora del Pavelló Poliesportiu de Benicarló

bonaLa pista exterior semicoberta del Pavelló Poliesportiu Municipal de Benicarló ja llueix un nou paviment adaptat a tots els usos del recinte i s’han traçat pistes reglamentàries per a la pràctica de l’handbol, el futbol sala i el minibàsquet. La inversió total dels treballs, juntament amb la renovació del tatami i part de la il·luminació interior, ha estat de vora 60.000 €.

Els treballs de millora de la pista exterior semicoberta del Pavelló Poliesportiu han finalitzat aquesta setmana i han deixat la pista en perfectes condicions per a la pràctica de les diferents modalitats esportives. El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha explicat que «les millores donen resposta a les demandes de les entitats esportives i als múltiples usos extraesportius a què es dedica el recinte». Flos ha detallat que «el paviment es trobava molt desgastat per l’ús i requeria un canvi».

L’elecció del nou paviment «no ha sigut gens fàcil», en paraules del regidor, que ha reconegut que «hem hagut d’optar per un material que s’adaptés tant a les activitats esportives com als usos com a recinte firal, espai de concerts o de gales festives». En aquest sentit, Flos ha explicat que «la rugositat i adherència del material escollit el fan ideal per a la pràctica esportiva, mentre que la seua duresa permet que la pista es dedique també a altres usos».

El canvi del paviment s’ha aprofitat també per a traçar noves pistes reglamentàries de 20x40m que discorren transversalment. La nova ordenació del traçat de la pista permetrà la pràctica del futbol sala i l’handbol i pròximament s’habilitaran porteries per a la pràctica dels dos esports.

Paral·lelament a aquests treballs, s’han sanejat les columnes perimetrals que suporten el sostre i s’ha habilitat un nou joc de cistelles per a la pràctica del minibàsquet. Pel que fa a altres actuacions relacionades amb el Pavelló, desataca també el canvi del tatami i de la il·luminació de la pista central. En total, l’Ajuntament ha invertit quasi 60.000 €.

Carlos Flos ha avançat que, amb càrrec al pressupost del 2017, es rehabilitarà la pista esportiva del carrer de la Pau, que durant alguns anys ha servit de solar per a les instal·lacions provisionals del CEIP Ángel Esteban. «Una pista -ha dit Flos- que es troba molt deteriorada i necessitarà una reforma integral per a rehabilitar-la».

Campanya pels drets lingüístics