Home > El Maestrat > JORNADA DE BIODIVERSITAT EN AGRICULTURA ECOLÒGICA A BENICARLÓ

JORNADA DE BIODIVERSITAT EN AGRICULTURA ECOLÒGICA A BENICARLÓ

biodiversitatcifpblo2017Interessant, productiva i exitosa Jornada de Biodiversitat en agricultura i ramaderia ecològica, celebrada el dia 9 de febrer a Benicarló i organitzada pel Departament d’Agrària del Centre Integrat Públic d’FP Benicarló, responsable de la formació de l’alumnat del cicle formatiu de Producció Agroecològica del centre.

La Jornada que ha començat amb una taula rodona: “Les llavors locals com a font de biodiversitat”, ha comptat amb uns ponents d’exepció com són: Josep Roselló, tècnic de l’Estació Experimental de Carcaixent de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, Enric Simó, Secretari Comarcal de la Unió de Llauradors i Ramaders, Mariano Bueno, expert en agricultura ecològica i Domingo Roca, llaurador i actual regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Benicarló, moderats per Mónica Peris, cap de departament d’Agrària del CIPFP Benicarló. A continuació, el Taller d’extracció de llavors hortícoles ha estat a càrrec de Josep Roselló, reconegut expert en la matèria, que ha finalitzat amb un intercanvi de llavors locals i s’ha constituït el Banc de Llavors Locals i Ecològiques de Benicarló, un projecte de centre del i per al territori.

Campanya pels drets lingüístics