Home > El Maestrat > Presentada a Benicarló la XVa Volta a Peu pels Aljubs per a diumenge 19 de febrer

Presentada a Benicarló la XVa Volta a Peu pels Aljubs per a diumenge 19 de febrer

cartellLa XVa edició de la Volta a Peu pels Aljubs de Benicarló tindrà lloc el proper diumenge 19 de febrer. Entre les seues novetats hi destaca una única ruta de 19 km. que visitarà els aljubs del Puig i del Mas, que en anteriors edicions amb dues opcions només figuraven al recorregut més llarg.

La sortida tindrà lloc a les 8.30 h. des de la pista annexa al pavelló poliesportiu, on està previst que les actuals obres ja hagen acabat. En cas contrari, però, es preveu un possible canvi fins al recinte de penyes, del qual s’avisaria als inscrits pels canals informatius de la Volta a Peu, segons ha informat Eloy Cerdá, representant de l’organitzadora Penya l’Arjup.

Les inscripcions, fins a un màxim de 800 places, es poden efectuar telemàticament a hj-crono.es fins al dimarts 7 de febrer per un preu de 8 €, o presencialment de dimecres 8 a dissabte 11 a la Cambra Agrària per 10 €. La recollida d’acreditacions i material tindrà lloc divendres 17 i dissabte 18 també a la Cambra Agrària, o diumenge 19 al lloc de sortida fins a les 8.15 h.

La inscripció inclou assegurança, samarreta tècnica de màniga llarga, got reutilitzable, quatre avituallaments i la tradicional olleta benicarlanda amb cassoleta commemorativa. Per últim, el regidor d’Agricultura, Domingo Roca, ha agraït a la Penya Setrill l’elaboració d’aquesta recepta local.

Campanya pels drets lingüístics