Home > Esports > JÚLIA BARRACHINA, AL CAMPIONAT NACIONAL D’HIVERN DE GIJÓN

JÚLIA BARRACHINA, AL CAMPIONAT NACIONAL D’HIVERN DE GIJÓN

juiabarrachinagijon2017Dissabte 18 de març, a la magnífica piscina olímpica del Club Natación Santa Olaya de Gijón, la benicarlanda Júlia Barrachina va participar en la prova dels 100 esquena del campionat nacional Júnior d’hivern.

Dirigida per la seua entrenadora, Miryam Martínez, la nedadora del Club Natació Benicarló, de 15 anys d’edat, va tindre una bona actuació. Va aconseguir la 15ª posició final de les de la seua edat, júnior de l’any 2001.

Després d’una sortida molt bona, va fer uns primers 50 metres rapidíssima, molt valenta, passant en primera posició de la seua sèrie, amb 33.00 E.  L’esforç inicial, el va acusar als metres finals, on va perdre una mica de velocitat, per acabar en 1.09.00 E. Aquest ha sigut el seu millor registre de la temporada actual i  li permet ratificar la mínima per als nacionals d’estiu de Terrassa, on tornarà a intentar millorar marca personal.

Campanya pels drets lingüístics