Home > El Maestrat > Les incidències en Falles s’han reduït un 50%

Les incidències en Falles s’han reduït un 50%

3x4tabletAmb menys alteracions de l’ordre públic, menys queixes i denúncies, la disminució del fenomen juvenil de l’entrompada, la intervenció per danys en sis contenidors (pels 12 del 2016) i sense greus incidents ni col·lapses circulatoris, la valoració de les Falles 2017 a Benicarló conclou que les incidències han baixat un 50%.

Així ho han anunciat avui els regidors de Falles, Ilde Añó; Governació, Policia i Medi Ambient, Ximo Bueno; i l’inspector cap de la Policia Local, Víctor Cheto. Els edils han agraït la contribució a l’èxit de la festa per part de la Junta Local, comissions, forces de seguretat, voluntaris, mitjans de comunicació, tècnics de Governació i Urbanisme, brigada municipal i operaris de neteja, recordant també la paciència dels que les pateixen. “Amb el compromís de tota la gent aconseguirem unes millors Falles”, ha valorat Bueno.

Añó ha destacat les d’enguany com “unes de les Falles més participatives dels últims anys, on tot un poble ha sortit al carrer”. La durada de pocs i intensos dies i el bon temps meteorològic han contribuït a l’èxit d’unes Falles qualificades de “tranquil·les” quant a incidents. Per a l’any vinent valoren l’augment del nombre de sanitaris portàtils instal·lats juntament amb una campanya pel civisme per a potenciar-ne l’ús.

Per la seua banda, Cheto, com a cap accidental de la Policia, ha detallat les intervencions produïdes, on destaquen 49 infraccions de trànsit, 16 accidents amb només un ferit, 38 serveis sanitaris, que inclouen set adults ebris i tres menors, cinc denúncies per consum d’estupefaents, dos per entrompada, dos per llançament de petards de categoria superior a l’autoritzada, una per venda d’alcohol a menors i un detingut per desobediència.

Campanya pels drets lingüístics