Home > Els Ports > Morella triomfa amb la trufa

Morella triomfa amb la trufa

showcookingtrufa2017Les XIV Jornades de la Trufa han sigut un èxit i han emplenat restaurants i hotels a Morella. Alguns restaurants continuen oferint menús especials del ‘diamant negre’ fins a final del mes de març

Les XIV Jornades gastronòmiques de la Trufa finalitzen el diumenge 12 de març. Així, avui és l’últim Showcooking de la temporada. Aquest el realitza el restaurant Daluán a les 20.30 hores i s’espera un públic molt nombrós com està sent habitual en totes les activitats organitzades des de l’inici el 26 de gener. Així, l’activitat en restaurants i hotels ha estat constant durant els dos mesos i mig que han durat les jornades amb la trufa negra com a protagonista.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha agraït “a tots els restaurants i empresaris que han participat de les Jornades de la Trufa la seva col·laboració i implicació per a que foren un èxit”. El públic ha acudit en massa a totes les activitats que s’han organitzat i “hem vist com la gastronomia característica de Morella i Els Ports és de una alta qualitat, sobretot amb la trufa negra com a producte estrella”.

Els mesos de gener, febrer i març els carrers de morella s’han omplert de visitants que, a més de conèixer la ciutat, han pogut gaudir dels menús especials amb trufa com a producte protagonista. A més, els restaurants Palau dels Osset, Faixero, Vinatea, Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Marqués de Cruïlles, Daluán, Casa Roque i el Cardenal RAM segueixen oferint els menús de la trufa fins a final de mes.

Setmana de la Dona
Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Morella ha preparat diferents activitats per al cap de setmana. Així, el dissabte hi ha una xerrada a les 20.00 a la Casa Ciurana amb el títol Instruments legals front a la publicitat sexista. Noves tecnologies i protecció del dret a l’honor i a la pròpia imatge. D’altra banda, el diumenge s’ha organitzat una Ruta senderista per la Dona a Xiva. Aquesta ix des de Sant Miquel a les 10.00 del matí amb inscripció gratuïta a l’Oficina de Turisme.

Campanya pels drets lingüístics