Home > El Maestrat > Comença el muntatge de la VI Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig

Comença el muntatge de la VI Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig

farinosacalig2015b
Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Càlig ja han començat la instal·lació dels estands, que formaran part de la sisena edició de la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, que se celebrarà els dies 29 i 30 d’abril, sobre una superfície expositiva de més d’1.200 m2. La programació de la Fira s’iniciarà el dissabte 29 d’abril, a les 11.30 amb la inauguració, en la què participaran, l’Agrupació Musical Vila de Càlig,  el Grup de Teatre Corronconco i  la Colla de Dansaires de Càlig, en la plaça Nova.

La fira es desenvoluparà en tres espais, la plaça Nova, on estaran els estands i associacions locals, els peus de la Torre, on hauran activitats per als més xicotets i la plaça dels Doctors Quixal, lloc en el qual està previst que transcórreguen fins a 24 jocs gegants tradicionals.

Campanya pels drets lingüístics