Home > Cultura > La Colla de Dansaires de Càlig celebra Sant Vicent

La Colla de Dansaires de Càlig celebra Sant Vicent

santvicentcalig2017La Colla de Dansaires de Càlig, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, ha festejat durant aquest cap de setmana, Sant Vicent. Aquesta vesprada, ha tingut lloc un dels actes més destacats de la programació, com és el Cant de la Lloa i el Ball de la Dansa, a la plaça Nova, que ha comptat amb un gran nombre de públic.

Tots els integrants de la Colla de Dansaires han ballat la Dansa de Càlig, al ritme de la dolçaina i el tabal i la música de la rondalla, mentre que Pere Gombau, ha exercit un any més com lloero, després de demanar permís a l’autoritat, en aquest cas a l’alcaldessa, Ernestina Borràs. La festa finalitza aquesta nit amb un correfoc, a càrrec dels Dimonis de Vinaròs.

Campanya pels drets lingüístics