Home > El Maestrat > La mar s’obre a Benicarló

La mar s’obre a Benicarló

dinsAquest dilluns 1 de maig, festiu, tindrà lloc al port esportiu de Benicarló la jornada de portes obertes “Obrim la mar”, amb activitats nàutiques gratuïtes i obertes a la població. Així, a partir de les 10 h. s’hi podran provar els caiacs, el surf de rem i la vela lleugera, o passejar en embarcacions amb motor o a vela. Les inscripcions ja estan obertes mitjançant el correu electrònic velabenicarlo@gmail.com i, si fóra necessari, les activitats s’ampliarien també a la vesprada.

La jornada està organitzada per la Conselleria d’Esport, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i del nou Club de Vela Costa Azahar-Benicarló, que també s’ha presentat avui a l’Escola Municipal de Vela. El seu president, Axel Kersting, ha destacat “l’emplaçament ideal de la població, que permet navegar-hi tot l’any, no només a l’estiu”. Segons ha avançat, tenen com a objectiu crear a Benicarló una seu internacional, la primera de tot l’estat.

D’altra banda, la vicepresidenta del club, Alicia Moya, ha mostrat les possibilitats de convertir la nàutica en un motor econòmic real per a la localitat, ja que es tracta d’un turisme sostenible i de qualitat. També el regidor de l’àrea, Carlos Flos, ha insistit en els fonaments que permetran potenciar aquest vessant turístic.

Campanya pels drets lingüístics