Home > El Maestrat > Manoli Roig guanya el I Concurs de Dolços de Càlig

Manoli Roig guanya el I Concurs de Dolços de Càlig

firacaligdium2017aLa VI Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig ha estat avui marcada per la I edició del Concurs Popular de Dolços, que ha tingut a la calijona, Manoli Roig, en represen-tació de l’Associació Esportiva Mou-te com a guanyadora, amb una tarta de primavera, en la qual l’ingredient principal ha sigut l’ametla però que ha destacat sobretot per la seua original presentació, amb flors comestibles.

Aquests saborós postre ha sigut l’escollit com el guanyador per un jurat compost per re-presentants de les tres panaderies, un membre d’una entitat local i l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, qui ha destacat “l’alta qualitat de totes les postres que s’han presentat al concurs, la qual cosa demostra que a Càlig tenim grans rebosters”.

firacaligdium2017bEl segon premi ha sigut para Bernat Segarra i el seu gelatinós d’orxata d’ametla amb aire de canyella, ametla caramelitzada i bescuit de Santiago, mentre que la tercera classificada ha sigut Laia Gombau, amb una sèrie d’ametles, cobertes amb fondant.

La Fira ha destacat avui per la gran participació i la massiva afluència de visitants, que atrets pel bon temps han decidit gaudir en família d’una gran jornada festiva a Càlig.

 

 

 

Campanya pels drets lingüístics