Home > Cultura > Marc Parrot, Joan Rovira, Daniel Higiénico, Road Ramos i Dani Tejedor, al Petit Festival de Benicarló

Marc Parrot, Joan Rovira, Daniel Higiénico, Road Ramos i Dani Tejedor, al Petit Festival de Benicarló

cartellMarc Parrot, Joan Rovira, Daniel Higiénico, Road Ramos, El sobrino del diablo, Rafa Pons, Dani i Leo Tejedor, Roger Puig, Ual·la, Arrop i tallaetes, Maria Faubel i els tres guanyadors del concurs “Amb la veu petita” formen el cartell de la tercera edició del Petit Festival, que s’ha presentat avui i que tindrà lloc a Benicarló els pròxims divendres 19 i dissabte 20 de maig.

El festival repetirà una estructura semblant a la de l’any passat, amb diferents ubicacions pel centre per als concerts de divendres i un escenari conjunt a la pl. dels Mestres del Temple per als de dissabte, que estaran presentats per Pedro Chillón. Així, divendres recorreran el Mercat Central, l’exterior de la Casa del Marqués al c. de Sant Joaquim, la pl. del Mercat Vell i el pg. de Ferreres Bretó enfront de l’estàtua dels llauradors.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha reiterat “l’aposta clara de l’Ajuntament de Benicarló per la promoció dels xicotets autors”, alhora que incloïa en la campanya “El centre batega” la promoció del patrimoni local, com ara la Casa del Marqués, l’església de Sant Bartomeu o la Casa de la Baronessa. També ha destacat les actuacions infantils per al públic familiar o la presentació, en primícia mundial, del primer disc del benicarlando Dani Tejedor.

Per la seua banda, la presidenta de l’associació Petit Festival, Sònia Llorach, ha convidat a tothom a conéixer Benicarló mitjançant les actuacions programades, amb concerts en valencià i en castellà, i enguany tots al carrer i completament gratuïts.

Campanya pels drets lingüístics