Home > Esports > Obert el termini per a la inscripció a la Marxa Senderista de Santa Magdalena

Obert el termini per a la inscripció a la Marxa Senderista de Santa Magdalena

marxastamagdalena2017La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena ja ha obert el termini d’inscripció per a la VIII Marxa Senderita pel terme, que se celebrarà el dia 14 de maig i que discorrerà pels més bells paratges del Parc Natural de la Serra d´Irta. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha detallat que l’eixida serà a les 7.30 des del poliesportiu municipal, lloc on després de passar el control de dorsals es partirà  direcció al Castell. “Ens endinsarem en la Serra de Irta per a gaudir de les belles vistes que ens ofereixen “Els calciners” i continuarem fins a arribar al “Castell de Polpis” allí podrem veure la magnífica fortalesa”.

La Mallada de la Rabosa o el Coll de la Palma seran uns altres dels punts que es visitaran. Posteriorment, els senderistes, que facen la marxa llarga, aniran al Mas del Senyor, la Font d´en Canes i es podrà contemplar, si el dia ho permet, les illes Columbretes. Després es baixarà pel Barranc de la Carrera i es finalitzarà la marxa en el poliesportiu municipal, lloc en el qual es realitzarà un menjar de germanor entre tots els participants.

Hi haurà també dos avituallamients en els quals reposar forces, ja que la marxa curta té una distància de 8.20 km i la llarga 18.50 km i amb una dificultat mitjana-alta. Els formularis d’inscripció estan disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament o en les pròpies oficines.

El preu és de 13 euros per als adults i 7 euros per als menors de 12 anys i s’inclou l’assegurança d’accidents, els avituallamients, la samarreta commemorativa i el menjar per a tots els participants.

 

Campanya pels drets lingüístics