Home > El Maestrat > Serrano: “aprovar el pressupost amb l’informe en contra d’intervenció és el nou estil de governar de la nostra alcaldessa”

Serrano: “aprovar el pressupost amb l’informe en contra d’intervenció és el nou estil de governar de la nostra alcaldessa”

salaoactivitats2014Nota de premsa del PP de Benicarló

El regidor de PP de Benicarló, José María Serrano, ha criticat la tardança amb la qual el tripartit format per PSOE, Compromís i ERPV ha aprovat els pressupostos municipals 2017 i ha denunciat que s’hagen tirat endavant amb l’informe en contra de l’interventor municipal. Per a Serrano, “Mai durant els diferents governs municipals del PP es va aprovar cap pressupost amb informe en contra de l’interventor. Este és el nou estil de governar de l’alcaldessa, Xaro Miralles, aprovar els comptes municipals, amb els informes en contra dels tècnics de l’ajuntament”.

Serrano també ressalta el fet que s’hagen eliminat algunes bases d’execució “amb l’objectiu de que els pressupostos no estiguen tan fiscalitats per part d’intervenció i això és transparència 0, és a dir, el contrari del que ells prediquen”. Pel que fa al capítol d’ingressos i despeses Serrano també és crític: “D’este pressupost em sorprèn que els ingressos estiguen inflats en 1.500.000€, ingressos que a priori ja se sap que no els ingressaran, i la despesa corrent augmente en gairebé 900.000€. Perquè no baixen l’IBI que van pujar l’any passat en comptes de pujar les despeses una quantitat que serà per a bombo i platillo i lluïment personal?”

José María Serrano també denuncia que només s’hagen executat un 20% de les inversions plantejades al pressupost del 2016, mostra de la manca de gestió de l’actual equip de govern, i ha lamentat, la tardança amb la qual s’ha presentat el pressupost 2017. En este sentit, el regidor del PP ha advertit que “Xaro Miralles està batent rècords: presente els contes anuals amb 4 mesos de retard i aprove els pressupostos tardíssim. Hem acabat el primer trimestre de l’any i com molt aviat, el pressupost 2017 entrarà en funcionament a principis de maig, sempre i quan no es presenten al·legacions”.

Campanya pels drets lingüístics